Solliciteren

Past één van deze functies bij jou? Reageer dan via onderstaand sollicitatieformulier.

VACATURES

WORD JIJ ONDERNEMER BIJ MIDAS?

Ben je uit gegroeid binnen jouw huidige bedrijf? Hik je tegen het plafond aan en zijn er geen mogelijkheden meer? Kom dan werken bij midas als leidinggevende en start binnen een jaar jouw eigen vestiging.

Spelregels: 

– kom eerst een jaar werken binnen onze organisatie als leidinggevende. Zo leer je het concept kennen en kom je erachter of hier jouw ondernemers carrière start

– de eigenaar leert je alle fijne kneepjes van het ondernemersvak

– als de eigenaar en jij zelf er klaar voor zijn, gaan jullie samen op zoek naar een locatie waar jouw ondernemersavontiuur begint 

Leidinggevende keuken Berkel & Rodenrijs

Ben jij een geboren leidinggevende in de keuken. Ben jij een multitasker, snap je voorraad beheer, roosters, het coachen van een team, hygiene, en het behouden van de gezelligheid. Steek jij je hoofd boven het maaiveld als het druk is? Dan ben jij de spin in het web die wij nodig hebben. Dan past deze vacature  bij jouw! Solliciteer dan snel via bovenstaand formulier, 

Spoelkeuken WOERDEN vanaf 16 jaar

Hoe tof is dat? Bar medewerker bij Midas! Start jij je horeca carrière bij ons? Solliciteer dan bij onze vestiging in Woerden. We zouden het leuk vinden als je 1 avond doordeweeks en 1 dagdeel in het weekend kan werken. Lijkt jou dit leuk? Solliciteer snel via bovenstaand formulier. 

Fietsbezorger WOERDEN vanaf 16 jaar

Lijkt het jouw super tof om maaltijden te bezorgen op de fiets na je school of in het weekend? Wil jij graag deel uitmaken van een gaaf, tof en jong team? Solliciteer dan snel door het sollicitatieformulier op deze pagina in te vullen en we nemen snel contact met je op.

Fulltime medewerkers keuken gezocht

Voor onze catering locatie en voor ons restaurant in woerden zijn we op zoek naar fulltime medewerkers keuken. Leeftijd is maar een getal zo lang je de keuken leuk vind en je houdt van pieken en dalen dan ben jij geschikt voor deze functie. Ervaring zou fijn zijn een opleiding al helemaal. Heb je dit niet maar wel gevoel voor eten en producten super mooi opmaken dan ben jij de geschikte kandidaat. Solliciteer snel via bovenstaand formulier. 

Parttime medewerkers keuken gezocht

Voor onze catering locatie en voor ons restaurant in woerden zijn we op zoek naar parttime medewerkers keuken. Ben jij 17 jaar of ouder Leeftijd is maar een getal zo lang je de keuken leuk vind en je houdt van pieken en dalen dan ben jij geschikt voor deze functie. Ervaring zou fijn zijn een opleiding al helemaal. Heb je dit niet maar wel gevoel voor eten en producten super mooi opmaken dan ben jij de geschikte kandidaat. Solliciteer snel via bovenstaand formulier. 

Vestigingsmanager Catering

Ben jij een geboren leidinggevende, vind je het gaaf om een team te sturen en de dag in goede banen te leiden? We hebben een tof, jong team die graag sturing krijgt op de dag. We bedienen de particuliere markt en de bedrijven markt. Je werkt volop mee op de werkvloer en je kan je hoofd boven het maaiveld uit steken. Jij zorgt voor rust in de keuken en voor de dag. 

– Goede arbeidsvoorwaarden

– Veel vrijheid

– Ruimte voor eigen inbreng

– Gave groeiende organsatie

– Een heel mooi salaris

BBL OPLEIDING BEDIENING OF KEUKEN? WOERDEN EN BERKEL&RODENRIJS

Altijd al gedroomd van een carrière in de horeca? Kom dan bij ons een de Midas Academy volgen met professionele en vakkundige begeleiding. Bel naar 0348 42 00 97, of stuur een mail naar info@midaswoerden.nl.