Solliciteren

Past een van deze functies bij je of denk je dat je geschikt bent voor een andere functie, reageer dan via onderstaand sollicitatieformulier.

Vacatures

Foto 02-06-2020 om 16.53

Keuken Berkel en Rodenrijs

Heb je ervaring in de keuken of wil je graag ervaring op doen in de keuken?Heb jij een 6e versnelling en ben je leergierig? Het profiel is erg breed je kan bij ons aan de slag met 15 jaar ervaring of met 0 jaar ervaring. De juiste no-nonsense instelling en gas geven is waar wij naar op zoek zijn. 

Wij bieden:

– goed salaris, goede arbeidsvoorwaarden, leuk gemotiveerd team, fijne arbeidstijden, duidelijke werk structuren, opleidingen.

Is de keuken echt jouw ding en kan jij je team uitdagen en coachen, werken in structuur, en knallen in de keuken? Dan is dit jouw plek! 

IMG_3434

Teamleider Bezorging Woerden

Vanwege het voortzetten van onze bezorgservice zijn we op zoek naar een kar trekker voor onze bezorg locatie. Kan jij je team raken en wil jij graag een locatie verder door laten groeien?  

Wij bieden:

– goed salaris, goede arbeidsvoorwaarden, leuk gemotiveerd jong team, fijne arbeidstijden, duidelijke werk structuren, opleidingen.

Is de bezorging & catering echt jouw ding en kan jij in alle rust je team goed begeleiden. En kan je zelf ook knallen in de keuken dan is dit jouw plek! Solliciteer snel. 

Parttime Medewerkers Bar/Runner,
Spoelkeuken of bezorging Berkel of Woerden

Wil jij de leukste bijbaan in de horeca hebben? Kom dan ons team versterken achter de bar, spoelkeuken of bezorging. 

Minimaal 15 jaar, beschikbaar 1 weekenddag en 1 doordeweekse avond geen werk ervaring nodig.

DSCF8090

Parttime medewerker bediening Woerden en Berkel (fulltime in de zomer)

Wil jij leren uitgroeien tot een echte bedieningstopper? Kom ons dan parttime versterken in de bediening. We zullen je leren om dienstverlenend en gastvrij onze gasten van dienst te zijn.

Minimaal 17 jaar of ouder en een gastvrije & open houding.

BBL opleiding bediening of keuken? Woerden of berkel?

Altijd al gedroomd van een carrière in de horeca? Kom dan bij ons een opleiding volgen met professionele en vakkundige begeleiding. Dan stomen wij je klaar om een eigen filiaal te kunnen runnen. Bel dan naar 0348 42 00 97, of stuur een mail naar info@midaswoerden.nl.