Openstaande vacature

Leidinggevende midasbezorgd.nl, midascatering.nl

Voor onze cateringlocatie zijn we op zoek naar een nieuwe leidinggevende. Midas maakt sinds de jaren ’90 al schalen met broodjes voor bedrijven. We hebben na onze verbouwing in 2016 een groeispurt meegemaakt waardoor we merkten dat we ons wilde focussen op zowel catering als restaurant. In 2018 hebben we daaro een andere cateraar overgenomen en is onze catering gevestigd op de Golf van Biskaje te Woerden. 

 

Vanaf 2018 is de catering een serieuze eigen vestiging geworden wat door de Corona maatregelen volledig is ingestort. De particuliere bezorging heeft ons zeer goed in leven gehouden in zowel het restaurant als de catering. Per 1 juni hebben we de catering en particuliere bezorging gecombineerd, wat erg goed draait, vandaar deze nieuwe functie.

 

De functie: 

        Is op de hoogte van alle ins & outs van het bedrijf

        Kan zijn/haar team sturen en begeleiden in alle vragen 

        Maken van de personeelsplanningen

        Inwerken van collega’s volgens de richtlijnen

        Overleg met gasten 

        Aannemen van catering klussen en advies geven hierin

        Goed bijhouden van het klantenbestand in ons catering/kassasysteem

        Werk voorbereiden voor de medewerkers en dagelijks de planning controleren tov. drukte

        Begeleiden van juiste overdrachten

        Contact houden met leveranciers 

        Bijhouden van alle benodigde informatie op de werkvloer 

        Wekelijks overleg met de eigenaar

        Overleg voeren met de andere leidinggevenden binnen het team

        Verzinnen van maaltijden&broodjes en deze maken, uitwerken van speciale aanvragen voor de catering

 

Ons team:

        Rechterhand in leidinggeven aanwezig (gaat starten met opleiding SVO leidinggeven)

        Nog enkele medewerkers die fungeren als assistent manager en al jaren voor en bij ons werken

        BBL medewerker kok niveau 3

        Meerdere nieuwe parttime medewerkers tussen 15-21 jaar die ons helpen in avonden

 

Beheersing:

        Minimaal 1 jaar ervaring in het bereiden van gerechten en koken

        Minimaal 1 jaar ervaring in leidinggeven

        Zeer motiverend en altijd bereid zijn team te helpen

 

Onze visie:

        We willen de particulieren en bedrijven gaan combineren. Hierin is de verwachting dat we zullen verdubbelen in omzet 

        Daarbij liggen er enkele projecten op cateringgebied die verder uitgebreid mogen worden. Dit zal zorgen voor een continue omzetstroom

        Zodra de catering weer aantrekt, hopelijk vanaf september, zorg dragen dat dit goed verloopt

 

Arbeidsvoorwaarden:

        Conform CAO

        Werkweek van 40 uur, doordeweeks en minimaal 1 weekenddag 

 

Salaris minimaal conform CAO&refentiefuncties nav. ervaring in over